Variante de ocolire a drumului județean între Vidra și Vizantea – Livezi

Drumul județean 205 E, care a intrat în lucru pe porțiunea dintre Vidra și Vizantea – Livezi, va putea fi ocolit pe mai multe drumuri locale, care au dezavantajul că nu sunt asfaltate. Această variantă se pretează pentru cei care merg la Vidra.  

”Pentru toți ceilalți, care merg la Focșani va rugam sa mergeți pe ruta Vizantea-Livezi – Panciu – Focșani, este drum național, asfaltat, mai lung decât varianta prin Vidra cu 10-20 de km în funcție de satul din care plecați”, a arătat Dragoș Ciobotaru, primarul comunei, într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Locuitorii care de deplasează de la Vizantea – Livezi la Vidra pot utiliza, începând de vineri, două trasee:

  1. Sat Livezile – Mesteacanu pana la troița – apoi stânga pe un drum de 7 km balastat – pana la intrare in Vidra (conform poza mai jos);
  2. Sat Livezile – Mestecanu pe DC 63 – pana la Viisoara – apoi pe DN 2 D spre Vidra. ( drumul este de piatra aprox 4 km dar traseul total mai lung cu 6 km fata de varianta1);

”Pe drumul județean se va mai putea circula, însă foarte greu, e posibil sa stați si 2 ore sa puteți trece.

Microbuzul de transport călători va circula pe drumul județean, atat cat se va mai putea, acesta va fi lăsat sa treacă si chiar sprijinit de constructor sa nu aștepte pentru a ajunge toata lumea la timp la școală sau la serviciu.

Drumurile pe care vi le propunem sunt drumuri relativ sigure, însă sunt drumuri dificile, fiind de balast.

Pe toata perioada va vom tine la curent cu informații utile, sperăm sa nu avem evenimente neplăcute si sa ne bucuram la final de aceasta investiție atât de necesară si importanta pentru comuna noastră! ”, a mai spus primarul Dragoș Ciobotaru.

 

Sari la conținut