Programarea la APIA pentru depunerea cererilor unice de plată pe anul 2022

Primăria Vizantea – Livezi a venit în ajutorul persoanelor care pot obține subvenții de la APIA și trebuie să depună cererile unice de plată pe anul 2022. Astfel, administrația locală va transmite în format electronic adeverințele cu terenurile declarate la APIA, urmând ca beneficiarii subvențiilor să se deplaseze la centrul APIA de la Vidra pentru semnarea cererilor, potrivit programărilor făcute. 

”Având în vedere că în perioada 01.03.2022-16.05.2022, APIA dă startul campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată, pentru a veni in sprijinul cetățenilor comunei Vizantea-Livezi, administrația locala prin compartimentul de specialitate va transmite adeverințele cu terenurile declarate la APIA, în format electronic.

În vederea semnării și închiderii  cererii, beneficiarii direcți ai tuturor formelor de sprijin acordate prin APIA, se vor prezenta la Centrul Local Vidra conform tabelului atașat cu programarea  acestora”, a anunțat Primăria Vizantea Livezi. 

În continuare, puteți citi anunțul Primăriei Vizantea Livezi și listele cu programări făcute pentru persoanele din comună și din alte localități: 

Anunt Primărie Vizantea Livezi

Programari APIA