Primăria Vizantea – Livezi a renunțat la excursia la mare pentru elevi. Aceștia vor primi tablete gratuite

Primarul Dragoș Ciobotaru a anunțat că autoritățile locale au renunțat la excursia la mare pregătită pentru elevii Școlii Vizantea – Livezi, din cauza pandemiei de coronavirus. Elevii care provin din familii care au un venit mai mic de 1000 de lei pe membru de familie vor primi tablete pentru cursurile organizate on-line.

”Dragi părinți și copii,

Lucrurile sunt într-o continuă mișcare iar ultimele decizii ale autorităților ne obligă să luăm anumite decizii neplăcute și să le compensăm cu decizii bune și necesare pentru finalizarea în bune condiții a anului școlar.

 Așadar, având în vedere restricțiile privind deplasările, excursiile, vacanțele din acest an am hotărât anularea excursiei la mare pentru toții copiii din școală Vizantea-Livezi.

 

 În vederea finalizării în condiții optime a anului școlar și pentru a veni în sprijinul fiecărui copil am pregătit un proiect de hotărâre în Consiliu Local prin care vom acordă tablete gratis tuturor copiilor din școală generală Vizantea-Livezi, care provin din familii cu venituri mai mici de 1000 lei pe membru de familie.

 

Faptul că la nivelul școlii este deja implementat catalogul electronic și fiecare învățător/profesor a primit tabletă încă de anul trecut facilitează în această perioadă relația copil-profesor-părinte și nu ne mai rămâne decât să acordăm și tablete copiilor cu SIM-uri de internet, care se pot conecta însă și la routerele de internet gratis montate în comună prin programul WIFI4YOU!

Sper că în cel mai scurt timp să furnizam tabletele copiilor, însă asta depinde de rapiditatea furnizorilor”, a transmis primarul Dragoș Ciobotaru.