Primăria Vizantea – Livezi a obținut finanțare europeană pentru trei investiții

Autoritățile locale au obținut finanțare din fonduri europene pentru trei obiective importante pentru comunitatea locală. Primăria Vizantea – Livezi se numără printre cele mai active administrații locale din Vrancea în ceea ce privește proiectele pentru care a solicitat finanțare.

Cele trei proiecte pentru care au fost obținute fonduri europene sunt următoarele:

Demolarea și construirea unui nou cămin cultural în satul Vizantea Mănăstirească. În acest moment contractul de finanțare este semnat, iar proiectul este în faza de licitație pentru desemnarea unui constructor;

Construirea unui centru social prin schimbarea destinației școlii primare din satul Piscu Radului, școală închisă de 10 ani din cauza lipsei copiilor. Primăria a fost înștiințata că proiectul a fost aprobat și urmează semnarea contractului de finanțare în următoarele zile.

Construirea unui Muzeu al satului cu atelier de sculptură. Proiectul a fost aprobat și urmează să fie semnat contractul de finanțare în maximum 2 săptămâni. Acesta va fi poziționat lângă fosta Mănăstire Vizantea, în locul fostei clădiri CAP cu acces direct din drumul județean 205E.

”Chiar daca în acest moment Primăria are foarte multe șantiere deschise, lucrăm continuu si la alte obiective ce urmează a fi implementate pentru dezvoltarea și înfrumusețarea comunei noastre!”, a spus primarul Dragoș Ciobotaru.