Elevii din Vizantea – Livezi au început un nou an școlar

Școlarii și preșcolarii de la școlile și grădinițele din Vizantea – Livezi au început pe 10 septembrie un nou an școlar. Momentul a fost unul emoționant pentru toți copiii, atât pentru cei care au pășit pentru prima dată într-o unitate de învățământ, dar și pentru cei care au revenit în bănci după binemeritata vacanță de vară.

Cadrele didactice s-au întâlnit cu elevii și părinții, într-un cadru festiv, în școlile și grădinițele care au fost igienizate pe parcursul verii pentru a asigura cele mai bune condiții pentru cursuri. Primarul Dragoș Ciobotaru a participat la deschiderea anului școlar și le-a transmis celor prezenți mult succes în noul an școlar, dar și faptul că învățământul este o prioritate pentru autoritățile locale.

”La începutul unui nou an școlar, vă urez dragi elevi să aveți un an școlar frumos, încununat cu rezultate deosebite. Vă rog să îi respectați și să îi ascultați de profesorii, învățătorii și educatorii voștri pentru că ei au, în afară de părinți, cea mai importantă contribuție la formarea voastră ca oameni. Dragi părinți, vă doresc să vă bucurați alături de copiii voștri pentru rezultatele bune pe care le vor obține la învățătură și să îi sprijiniți permanent, pentru că ei sunt viitorul comunității noastre. Cadrelor didactice le doresc ca în noul an școlar să aibă multă putere de muncă și multă răbdare cu elevii lor, iar activitatea lor să fie încununată de performanțe frumoase. Noi, reprezentanții administrației publice locale, vom fi alături de dumneavoastră și vă vom susține permanent. Învățământul este o prioritate pentru autoritatea locală și avem în plan investiții importante pentru a vă asigura cele mai bune condiții. Mult succes în noul an școlar!”, este mesajul transmis de primarul Dragoș Ciobotaru.