Concurs pentru finanțarea de afaceri în Vizantea – Livezi

Persoanele care au participat la cursurile de formare profesională organizate în cadrul proiectului ”Servicii integrate pentru incluziune în comuna Vizantea Livezi, județul Vrancea” pot participa la un concurs de planuri de afaceri prin care pot obține sume importante de bani pentru a-și dezvolta o afacere. Vor fi finanțate 14 planuri de afaceri, dintre care 11 cu până la 70.000 de lei, iar trei cu până la 97.359 lei.

Planurile de afaceri pot fi depuse până pe data de 22 iunie. Metodologia pentru organizarea concursului poate fi consultată pe site-ul www.incluziunesocialavizantealivezi.ro

Proiectul ”Servicii integrate pentru incluziune în comuna Vizantea Livezi, județul Vrancea” este implementat de Primăria Vizantea – Livezi, în calitate de lider, Scoala Gimnazială Vizantea-Răzășească și Solenoid Concept SRL, în calitate de parteneri. Scopul proiectului este oferirea de servicii integrate pentru 252 de persoane din grupul țintă, printre care se numără cursuri de formare profesională, consiliere și mediere pe piața muncii și înființarea a 14 firme.