Accesul în Primăria Vizantea-Livezi a fost restricționat din cauza coronavirusului

Comitetul Local pentru Situații de Urgență a aprobat luni, 16 martie mai multe măsuri pentru prevenirea răspândirea COVID 19.

Hotărârea nr. 2/16.03.2020

 Urmare a instituirii stării de urgență pe teritoriul României, prin decret al Președintelui Klaus Iohannis, din cauza pandemiei COVID 19, astăzi Comitetul Local pentru Situații de Urgență Vizantea Livezi a adoptat prin Hotărâre următoarele măsuri:

  1. Instituirea izolării la domiciliu a tuturor persoanelor sosite din țările unde sunt confimate cel puțin 500 de cazuri, conform Hotărârii nr. 10 a CNSSU. Reprezentanții primăriei îi vor contacta zilnic pe aceștia, le vor pune la dispoziție orice au nevoie (apa plată, hrană) și le vor monitoriza starea de sănătate până la finalizarea celor 14 zile.
  2. S-a luat decizia interzicerii accesului în spațiile publice (parcuri, terenuri de fotbal, locuri de joacă pentru copii) pe toată durată perioadei stării de urgență. Va rugăm mult să respectați această decizie care ne protejează în primul rând pe noi toți și ajută foarte mult la evitarea răspândirii unei eventuale infecții.
  3. Restricționarea accesului în sediul primăriei!

 Veți fi întâmpinați la intrare de un angajat al primăriei, orice solicitare o vom rezolvă pe loc, însă veți aștepta în față instituției. Programul primăriei rămâne normal, va așteptăm pentru a rezolva orice problemă care nu suportă amânare.

  1. Am decis furnizarea de gel dezinfectant pentru mâinii și materiale dezinfectante pentru diverse suprafețe, către toate instituțiile publice (școli, biserici, dispensar, poliție) astfel încât să putem asigură în aceste locuri publice o cât mai bună igiena a spațiilor dar și a noastră.

 Facem un apel la toți cei care ajung acasă în această perioadă, să respecte regimul izolării la domiciliu. De asemenea, în cazul în care nu s-au izolat separat la momentul ajungerii acasă, toate persoanele de acasă cu care au luat contact intră în izolare 14 zile.